Bio producten

VEGETARISCH

Quinoaburgertjes

Van superfood quinoa maak je superburgers. Dit gerecht is snel en makkelijk te maken en ontzettend lekker, met of zonder broodje, als lunch of bij het diner of in mini-versie bij de borrel!

Lees meer

Zelf gekiemde taugé

Gekiemde peulvruchten zitten boordevol vitaminen en ijzer. Deze voedingsstoffen neem je extra goed op wanneer je de kiemen van een peulvrucht eet omdat je lichaam ze veel makkelijker uit de kiem haalt dan uit een (gekookte) boon, linze of erwt. Mungbonen zijn de basis voor taugé maar eigenlijk kun je iedere peulvrucht waar nog een velletje omheen zit kiemen. Zo kiem je adukibonen tot de Japanse variant van de van oorsprong Chinese taugé!

Lees meer

Salade van bruine en witte bonen en kikkererwten

Bonen doen het uitermate goed in salades: gecombineerd met andere peulvruchten zoals kikkererwten maar ook met linzen. Verrijk de salade met verse kruiden van het seizoen en een zachtzoete honingdressing met knoflook, olijfolie en citroensap! Variatietip: strooi wat gebrokkelde feta of grof geraspte Parmezaanse kaas over de salade of maak een variant met blokjes gerookte zalm of makreel!

Lees meer

Quinoa-spelt ontbijtje met kaneel, pecannoten en bosvruchten

Van de twee typische “oergranen” quinoa en spelt maak je een verrassend en hartverwarmend ontbijtje (of lunch… of tussendoortje… of… wanneer je maar wilt!). Op smaak gebracht met kaneel en agavesiroop, krokant geroosterde pecannoten en friszoete bosvruchten!

Lees meer

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links