Bio producten

Over GreenAge

GreenAge is een totaalbeleving van natuurlijk, fair en jammie!

Biologische voeding heeft (zeker in Nederland) een imago wat momenteel met de dag groeit en mooier wordt. En terecht! Want bio heeft de toekomst: bio is het lekkerst en bio is het beste voor mens, dier en aarde.

Steeds meer aanbieders van eerlijke producten van de natuur weten hun weg naar jou te vinden. Wat GreenAge gaat verder dan jou “alleen” het beste van de natuur te geven. Wat wij belangrijk vinden en waar wij goed in zijn, is het tastbaar maken van de herkomst en historie ervan. En dat we zelf laten zien wat je ermee kunt doen: met diverse zelf gecreëerde recepten, tips en ideeën.

Boeren

Meer weten van het “natuurlijk, fair en jammie” van GreenAge? Kijk hier
In de toekomst nemen we je op onze website via reportages van onze reizen, mee naar de boeren die onze producten telen. We laten je zien wie de boer en zijn gezin zijn en het land waar de lekkerste granen, rijst, noten en vruchten groeien. En dat doen we op een manier waardoor je zo dichtbij komt, dat het lijkt of jij samen met onze boer die mango plukt, snijdt en in dunne plakken te drogen legt in de zon. Om er daarna ongelooflijk en ongegeneerd van te genieten, terwijl je kijkt naar scharrelende kippen en spelende kinderen op de plantage in Burkina Faso…. bij ondergaande zon…. Voel je het al…?

Bio een gegeven, fair vanzelfsprekend, smaak een eis

GreenAge brengt alleen producten op de markt die biologisch zijn. De boeren met wie wij samenwerken, behandelen hun gewassen zoals een chef dat doet bij de bereiding van zijn gerechten; toegewijd en liefdevol. Wij beschouwen “onze” boeren als familie en samen proberen wij zo respectvol mogelijk om te gaan met het leven op aarde. Bij biologisch ligt de nadruk meer op natuur & dieren, bij onze boeren op de mens. Vanzelfsprekend hoort daar een prijs bij die fair is, voor en door iedere schakel in de keten.

Alleen producten die qua smaak en kwaliteit opvallen en boven de rest uitstijgen, kunnen een plekje in het GreenAge assortiment verdienen.

Boeren_2

Al sinds 2001 is GreenAge jouw synoniem voor natuurlijk, fair & jammie!

divider

addy2

sascha2

Addy & Sascha,

DOOR PASSIE GEDREVEN EIGENAREN VAN GREENAGE

Wij zijn Addy Rouwenhorst (Vierpolders, 1971) en Sascha de Lint (Prijedor, 1977), de eigenaren van GreenAge. Vanuit passie en overtuiging kochten wij het indertijd kleine, op idealistische wijze geëxploiteerde merk. Passie voor pure smaken en topkwaliteit; overtuiging bij de expertise die wij in huis hebben om onze ambities te realiseren.

Naast zakenpartners zijn wij ook levensgezellen, samen hebben we drie kinderen. Naast de culinaire passie, delen wij de aantrekkingskracht die reizen en het ontdekken van andere landen, culturen en bijhorende (eet)gewoonten op ons heeft. Zeker op gebied van voedingsmiddelen (herkomst, geschiedenis, gebruik, productie) hebben wij niet alleen de interesse en kennis maar ook de ambitie om eerlijk geproduceerde producten van topkwaliteit, betaalbaar en daarmee bereikbaar te maken voor een breder publiek.

We zijn veelgevraagde private chefs voor kookdemonstraties (entertainment), exclusieve catering en private dining voor kleine tot middelgrote gezelschappen. In de toekomst willen we voor GreenAge kookdemo’s, proeverijen en workshops verzorgen om onze klanten te laten ervaren hoe lekker en veelzijdig bijvoorbeeld peulvruchten zijn.

lees meer over Addy / lees meer over Sascha

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links