Bio producten

GreenAge voor horeca & foodservice

BIOLOGISCHE & DUURZAME INGREDIËNTEN IN GROOTVERPAKKING

quinoas
 

Steeds meer horeca- en foodservice bedrijven besteden aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat uit zich onder meer in een zorgvuldige selectie van duurzaam en verantwoord geproduceerde ingrediënten voor de bereiding van gerechten in restaurants, cateringkeukens en instellingen.
 
Speciaal voor deze groep ontwikkelde GreenAge een breed assortiment grootverpakkingen. Verpakt per gemiddeld 1 kilo, dus prettig praktisch in gebruik en opslag. De verpakkingen zijn gemaakt van deels gerecyclede foodgrade folie, wegen slechts enkele grammen – zodat afval geminimaliseerd blijft.
 
Momenteel bestaat de horeca & foodservice lijn uit ruim 60 biologische basis ingrediënten en deze lijn groeit “met de dag.”

 

Maatwerk & portieverpakkingen

GreenAge biedt naast de lijn van grootverpakkingen ook maatwerkproducten & portieverpakkingen voor horeca en foodservice. Van (mini) bulk tot het “GreenAge bar concept” : portiecupjes en -zakjes gevuld met onze gemengde en / of gekruide, dan wel gekarameliseerde noten maar ook bijvoorbeeld met muesli, gedroogd fruit en zaden & pitten – speciaal voor verkoop via minibars, bedrijfs- & schoolrestaurants en instellingen.
 
Voor het meest actuele aanbod van grootverpakkingen & portieverpakkingen, neem je contact op met GreenAge via info@greenage.nl of 088 – 636 6636.

SPICY-PEANUT-&-CASHEWMIX-80-GRAM-FOTO3
 

Hij & Zij van GreenAge – sparring partners voor alle niveaus binnen horeca & foodservice

Addy Rouwenhorst (Smaakwereld & Smaakparade) & Sascha de Lint (winnares MasterChef 2011) startten GreenAge vanuit liefde voor eten & koken en hun ambitie om biologische voeding met de beste smaak en van de hoogste kwaliteit bereikbaar te maken voor een breed publiek. Beiden hebben een zeer diverse food-gerelateerde en culinaire achtergrond. Daardoor zijn zij sparring partners voor alle niveaus binnen de horeca- & foodservice branche.
 
Addy & Sascha komen graag dichtbij en vertellen hun (persoonlijke) verhaal op de website en via social media. Bovendien verzorgen zij met groot plezier inspirerende proeverijen & kookdemo’s – zowel voor inkopers binnen horeca & foodservice & retail als consumenten. Om samen te proeven en samen te leren over de producten en hoe je ze klaarmaakt. Alle recepten hiervoor schrijft Sascha zelf, waarbij de nadruk ligt op niet voor de hand liggende combinaties en “anders dan anders.”

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links