Bio producten

WILDE BOSBESSEN

Oliebollen à la GreenAge

De oliebol. Wie kan er zonder? GreenAge niet, maar we houden wel van een beetje variatie dus onze bol zit boordevol cranberries, bosbessen, citroen en appel! Niet moeilijk, maar wel even goed plannen want het deeg moet natuurlijk de tijd krijgen om te rijzen. Varieer met fruit, meel en suikersoorten voor jouw persoonlijke verrassende creatie!

Lees meer

Zelfgemaakte krokante muesli met bessen & rood fruit

Krokante muesli smaakt nog lekkerder, wanneer je er hazelnoten en rood fruit doorheen mengt. Rood fruit en hazelnoten houden van elkaar – net als van muesli! Varieer met de ingrediënten naar hartenlust en je komt vanzelf tot jouw ideale, heel persoonlijke mueslimix! Tip: meng wat gepofte rijst, quinoa of amaranth door je muesli wanneer je het fruit toevoegt, voor een mooi kleurcontrast en afwisselende bite!

Lees meer

Muesli-honingrepen met kokos, noten & gedroogd fruit

Mueslirepen zijn het allerlekkerst wanneer je ze zelf maakt. Prettige bijkomstigheid is dat jij bepaalt wat er allemaal in zit! Goed verpakt blijven ze makkelijk 5 dagen goed, dus wanneer je ze in het weekend maakt, heb je voor de hele werkweek je gezonde & snelle ontbijtje of tussendoortje al klaar! Tip: experimenteer met alle soorten noten, zaden en gedroogd fruit die jij lekker vindt tot je jouw ultieme smaakcombinatie gevonden hebt.

Lees meer

Quinoatoetjes met aardbeien en pistachenoten

Met quinoa maak je net zo makkelijk verrukkelijke toetjes als hartige gerechten. Dit recept is voor een heerlijk fris en verrassend dessert. Je maakt het makkelijk van te voren, in kleine glaasjes of in 1 grote schaal met een royale laag vers fruit erop.

Lees meer

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links