Bio producten

KOKOS

Coconut cuscuz de tapioca (Braziliaans kokos-tapioca toetje / gebakje)

Wanneer bij ons de zomer begint, is het winter in Brazilië. In juni vieren de Brazilianen “Festa Juninha” en daar hoort dit fris en zomers gebakje / toetje bij van tapioca & kokos. Met een stengel sereh, vanille en limoenrasp geef je er je eigen frisse en kruidige twist aan.

Lees meer

Kokoscheesecake

Cheesecake is er in vele varianten. Deze versie met kokos bak je “New York” style en met roomkaas en eieren in de oven. Hij is behoorlijk vullend, dus snijd er kleine puntjes van. Maak de cheesecake ook eens in een vierkante of rechthoekige vorm en snijd er kleine vierkantjes van, voor een minitoetje of als onderdeel van een toetjesbuffet of high tea!

Lees meer

Zelfgemaakte krokante muesli met tropisch fruit en kokos

Krokante muesli maak je heel makkelijk zelf: je neemt havervlokken (of maak een mix van verschillende graanvlokken die je lekker vindt, zoals vlokken van gerst, quinoa, maïs, tarwe, rogge) en roostert ze met wat honing of andere zoet- en krokantmaker goudbruin. Laten afkoelen en mengen met gedroogd fruit van jouw keuze. Natuurlijk kun je ook een (mix van) zaden & pitten gebruiken en diverse noten.

Lees meer

Muesli-honingrepen met kokos, noten & gedroogd fruit

Mueslirepen zijn het allerlekkerst wanneer je ze zelf maakt. Prettige bijkomstigheid is dat jij bepaalt wat er allemaal in zit! Goed verpakt blijven ze makkelijk 5 dagen goed, dus wanneer je ze in het weekend maakt, heb je voor de hele werkweek je gezonde & snelle ontbijtje of tussendoortje al klaar! Tip: experimenteer met alle soorten noten, zaden en gedroogd fruit die jij lekker vindt tot je jouw ultieme smaakcombinatie gevonden hebt.

Lees meer

Rode linzensoep met kokos, mango & koriander

Een klassieke rode linzensoep wordt ineens veel spannender wanneer je er kokosmelk en mango in gebruikt! Kruidige, typisch Aziatische specerijen als gember, sereh, koriander en komijn maken de soep lekker pittig, wat perfect combineert met de zoete smaak van mango!

Lees meer

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links