Bio producten

HOOFDINGREDIËNT

Basilicum-munt-cashew tapenade

BASILICUM-MUNT-CASHEW-TAPENADE

Basilicum en munt zijn vriendjes. Omdat ze samen heerlijk smaken! In diverse frisse gerechten waarin deze groene kruiden een hoofdrol spelen, kom je ook noten tegen. Weer zo’n smaakvriendje. Deze tapenade van verse basilicum, munt en cashewnoten serveer je bij knapperig brood en crackers!

Lees meer

Koriander-gember-cashew dip met limoen

KORIANDER-CASHEW-DIP-MET-GEMBER-EN-LIMOEN

Koriander, gember en limoen kom je vaak tegen in Aziatische gerechten. Cashewnoten eveneens en wanneer je deze combineert in een dip zoals deze, gebruik je deze ingrediënten weer eens totaal anders. Heerlijk om knapperige rauwe groenten als wortel, komkommer en bleekselderij in te dippen!

Lees meer

Dadel-walnoten tapenade met balsamico

DADEL-WALNOTEN-TAPENADE-MET-BALSAMICO

Dadels en walnoten gaan uitstekend samen met diverse kaassoorten. Gewoon puur en los erbij of samen verwerkt in een zoetzure tapenade die je bij je kaasplankje serveert. Deze tapenade doet het ook geweldig bij (koude) gerookte kip, kalkoen en eend of (kalfs)rollade!

Lees meer

Rode linzensoep met kokos, mango & koriander

rode-linzensoep

Een klassieke rode linzensoep wordt ineens veel spannender wanneer je er kokosmelk en mango in gebruikt! Kruidige, typisch Aziatische specerijen als gember, sereh, koriander en komijn maken de soep lekker pittig, wat perfect combineert met de zoete smaak van mango!

Lees meer

Houmous

houmous_2

Houmous is een tapenade, spread, dip op basis van kikkererwten, sesampasta, knoflook en olijfolie. Bij GreenAge maken we deze houmous lekker fris door en vers citroensap en bladpeterselie in te gebruiken en te bestrooien met wat (gerookt) paprikapoeder voor de “looks”!

Lees meer

Crostini’s met zachte geitenkaas & belugalinzen

CROSTINI'S MET ZACHTE GEITENKAAS & BELUGALINZEN

Linzen doen het niet alleen geweldig goed in soepen, stoofgerechten en koude salades. Ze zijn ook bijzonder jammie als basis voor allerlei tapenades voor op een toastje bij de borrel. Combineer zwarte Belugalinzen met witte geitenkaas en groene bieslook voor een overheerlijke en verrassende crostini met prachtige kleuren!

Lees meer

Thaise curry met inktvis

RECEPT-VAN-DE-MAAND-thaise-curry-inkvip

De sleutel tot de beste Thaise curry is: zorg dat je alle ingrediënten indien nodig gewassen, gesneden, gehakt en in kommetjes hebt klaarstaan, samen met de smaakmakers als vissaus. En zorg dat de rijst al bijna klaar is, wanneer je je wok op het vuur zet. Want deze zonnige Thaise curry is, binnen enkele minuten klaar en op zijn lekkerst als je het meteen opeet.

Lees meer

Quinoatoetjes met aardbeien en pistachenoten

QUINOATOETJE

Met quinoa maak je net zo makkelijk verrukkelijke toetjes als hartige gerechten. Dit recept is voor een heerlijk fris en verrassend dessert. Je maakt het makkelijk van te voren, in kleine glaasjes of in 1 grote schaal met een royale laag vers fruit erop.

Lees meer

Houmous van mungbonen, koriander, limoen en feta

houmous-van-mungbonen

Houmous wordt traditioneel gemaakt van kikkererwten, knoflook, tahini (sesampasta) en olijfolie maar eigenlijk kun je van iedere peulvrucht een verrassende “houmous” of tapenade maken. Deze groene variant van mungbonen, is fris door het limoensap en licht pittig door de fetakruimels die je er op het laatst doorheen roert. Heerlijk op een stuk vers Turks brood of knapperige crackers!

Lees meer

“Houmous” van zwarte bonen, tijm, specerijen en rozijntjes

houmous-van-zwarte-bonen

Houmous wordt traditioneel gemaakt van kikkererwten, knoflook, tahini (sesampasta) en olijfolie maar eigenlijk kun je van iedere peulvrucht een verrassende “houmous” of tapenade maken. Deze pittig-zoete variant van mungbonen, is kruidig door geroosterd koriander- en komijnzaad en lekker pittig door de verse rode pepertjes. Heerlijk op een stuk vers Turks brood of knapperige crackers!

Lees meer

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links