Bio producten

OLIJVEN

Olijven & zontomaatjes (in olie)

FRUITIG & HARTIG EN IN DE KLEUREN VAN DE ITALIAANSE VLAG!

Olijven, gevuld met zontomaatjes. Die kenden we nog niet. Maar nadat we deze variant geproefd hadden, waren we om. Deze nieuwe gevulde olijf hoort bij de GreenAge familie!  

Lees meer

Olijven & amandelen (in olie)

TWEE ZUID-ITALIAANSE JAMMIES IN 1!

GreenAge verkoopt amandelen (RAW) uit Italië in zakjes per 150 gram. Italiaanse, geen Spaanse of Californische amandelen, omdat Hij en Zij van GreenAge een voorliefde hebben voor de Zuid-Italiaanse soorten: subtiel en tegelijk krachtig en romig van smaak. Uit Zuid-Italië (uit de hak van de laars) komen ook de amandelen die niet alleen letterlijk heel goed passen in een groene olijf zonder pit – de smaken sluiten precies goed op elkaar aan.  

Lees meer

Olijven & knoflook (in olie)

KLASSIEKE COMBINATIE VAN ZONNIGE SMAKEN!

Waar eerst het pitje zat, zit nu knoflook. En omdat de knoflook gemarineerd is in kruidige olie, is het scherpe er van af (en hoef je er dus niet de rest van de dag aan herinnerd te worden dat je knoflook gegeten hebt.)  

Lees meer

Olijven & paprika (in olie)

DE EVERGREEN VAN ONZE GEVULDE OLIJVEN!

Groene olijven, ontpit en gevuld met reepjes zongerijpte rode paprika. Een klassieker!  

Lees meer

Zwarte olijven zonder pit (in water)

DE OLIJF DIE ZICH OVERAL THUIS VOELT!

Pitje eruit, gezouten water erbij en klaar is je zwarte olijf om direct in sauzen en door of over salades en pasta’s te gebruiken. Doe ze met wat groene olijven zonder pit, enkele zongedroogde tomaatjes, een paar blaadjes basilicum en een ansjovisje in een keukenmachine of blender en klaar is je zelf gemaakte tapenade. Letterlijk in een handomdraai.  

Lees meer

Zwarte olijven (in olie)

VOLGROEID EN DONKER, DIEP VAN SMAAK!

Rijpe, wat kleinere olijven met een volle smaak, wat minder zuur dan de groene variant (groene olijven zijn in feite onrijpe olijven). Onze zwarte olijven (met pit) zijn verrijkt met kruidige olie, wat ze bij uitstek geschikt maakt voor een mooi bord gemengde antipasti, of in een kommetje bij een aperitief of borrel.  

Lees meer

Kruidige olijvenmix (in olie)

ZO UIT HET POTJE HET LEKKERST!

Groene en zwarte olijven en 5 groene kruiden: peterselie, basilicum, tijm, rozemarijn en oregano. Samen maken zij (in olie) een heerlijk hapje voor bij antipasti, een borrel of aperitief. Waarom kiezen tussen groen en zwart als je ze tegelijk kunt krijgen?  

Lees meer

Olijfschijfjes (in water)

SUPERSNEL, SUPERMAKKELIJK OLIJFJE!

De snelste olijven in ons assortiment, zijn de in schijfjes gesneden groene varianten. Bedoeld voor door salades, in tapenades, over en in pasta’s, risotto’s en pizza. Lekker hoeft nu eenmaal niet moeilijk te zijn.  

Lees meer

Groene olijven zonder pit (in water)

KLEIN & FIJN!

Groen, klein en fijn – ontpit voor jouw gemak. Om zelf tapenade van te maken, over je pizza en door salades en pasta’s te gebruiken.  

Lees meer

Bella di Cerignola – Denominazione di origine protetta

CIAO BELLA!

De grootste groene olijven gaan met gezouten water in een potje. Met pit en al. Dit zijn de koninginnen onder de olijven – fris en vol, groot maar verfijnd van smaak en structuur. We verkopen deze uit de kluiten gewassen parels, onder de naam “Bella di Cerignola” – een door de Europese Unie en wetgeving beschermde naam! Omdat dit synoniem is voor de kwaliteit ervan. Bella di Cerignola eet je bij een aperitief, bij antipasti en bij een borrel.  

Lees meer

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links