Bio producten

Lentemarkt bij de Groene Passage in Rotterdam

Zaterdag 21 mei: Lentemarkt bij de Groene Passage in Rotterdam. GreenAge is er weer bij met 9 meter aan jammies – kom kijken, ruiken en proeven! En natuurlijk hebben we recepten bij ons voor jou om mee te nemen naar huis.

GreenAge gaat koken met oergranen Van Hollandsche Bodem en onze nieuwste producten uit de lijn van Italiaanse delicatessen. Daarnaast maken we je blij met overheerlijke zonnige zoetigheden en hartige hapjes voor bij de lentepicknick of –borrel.

De Groene Passage: “De grote en gezellige buitenmarkt vindt je voor de entree van de Groene Passage aan de Marinierskade. Van 10.00 tot 17.00 uur staan er ruim 50 kramen en zijn er allerlei lekkere biologische lekkernijen die je kunt proeven. Met een mooie korting uiteraard! Daarnaast vind je er duurzame woonaccessoires, Fairtrade wereldcadeaus, biologische kruiden- en bloemenplanten voor in je tuin of op je balkon en natuurcosmetica. Een gezellige dag met veel muziek, een groot aanbod, lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk een fantastische sfeer. Zet ‘m alvast in je agenda, we zien je graag!”

De Groene Passage

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links