Bio producten

Bio & Fairtrade noten en gedroogd fruit in Wereldwinkels!

ww

Met gepaste trots en veel plezier, leveren wij vanaf nu onze bio & fairtrade noten en gedroogd fruit ook aan Wereldwinkels! Nederland is zo’n 400 Wereldwinkels rijk en brengen andere culturen dichterbij. Dat doen ze onder meer door het laten zien en aanbieden van bijzondere levensmiddelen en originele cadeaus uit alle werelddelen.

En dat is precies waarom GreenAge zo blij is met een partner als Wereldwinkels, onze missie is immers om bio & fairtrade voeding bereikbaar te maken voor een breder publiek. Altijd biologisch en altijd gekocht voor een eerlijke prijs. En bovendien ongelooflijk jammie natuurlijk!

Onze bio & fairtrade cashewnoten en mango komen uit Burkina Faso, de pinda’s uit China en de dadels uit Tunesië. Onze boeren zijn verenigd in coöperaties en krijgen een eerlijke prijs voor hun werk en oogsten. Omdat deze coöperaties fairtrade gecertificeerd zijn, krijgen ze daarnaast onder meer scholing en wordt er geïnvesteerd in bijvoorbeeld betere maatschappelijke voorzieningen en materialen om het land optimaal mee te verzorgen en bewerken.

De volgende GreenAge bio & fairtrade noten en gedroogd fruit zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Wereldwinkels en binnenkort via de Wereldwinkel-webshop:

quote quote quote quote quote quote quote quote

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links