Bio producten

NOTEN(MIXEN)

Spicy notenmix

SPICY-NOTENMIX

GreenAge heeft voor jou allerlei gekruide notenmixen. Maar met het grootste gemak maak je zo’n mix helemaal zelf en afgestemd op jouw persoonlijke smaak. Met het recept hieronder helpen we je alvast op weg!

Lees meer

Energy & fibermix

VOOR ALS JE WEL WAT EXTRA (PLANT)POWER KUNT GEBRUIKEN!

Paranoten, amandelen en walnoten leveren vezels & een gezonde portie energie, net als incabessen, vijgen en dadels. GreenAge heeft ze voor jou gemengd tot een subtiele, natuurlijk zoete mix. “Energy & fiber” mix dus!  

Lees meer

Notenmix RAW

MET Z’N AAAALLEN, MET Z’N AHAAALLEN!

De beste noten, met zijn allen in 1 mix: notenmix van GreenAge. En rauw dus. Maar zelf nog even roosteren en misschien zelfs kruiden mag best natuurlijk! Net als in zelfgemaakt notenbrood en gebak verwerken. Notenmix van GreenAge bestaat uit rauwe cashewnoten, walnoten, paranoten, amandelen en hazelnoten.   Noten leveren ijzer, vitamine E en B-vitamines. Het zijn volwaardige vleesvervangers en bevatten veel (onverzadigd) vet.  

Lees meer

Zaden & pitten mix

EEN FEESTJE VAN 4 VAN DE LEKKERSTE ZADEN & PITTEN IN 1 ZAKJE!

Je kunt natuurlijk 4 zakken pitten en zaden kopen. En deze dan mengen. Daar doe je dan heel lang mee. Of je neemt onze Zaden & pitten mix, waarin we de 4 overheerlijke zaden & pitten alvast voor jou gemengd hebben! Voor door de muesli, over je sla, door hartige en zoete koekjes en gebak maar ook door je zelf geknede pizzabodem. En strooi wat door en over je zelfgemaakte brood voor het de oven in gaat, voor een heerlijk […]

Lees meer

Notenmix wilde knoflook

MILDE WILDE KNOFLOOK AAN DE WANDEL MET PINDA, CASHEW EN AMANDEL

Hoera voor wilde knoflook! De jonge stengels en groene bladeren van deze plant (ook wel “daslook” genoemd) geven een subtiele knoflooksmaak aan onze notenmix van pinda’s, amandelen en cashewnoten. Zónder de effecten die het eten van “gewone” knoflook kan hebben op je adem! Ongelimiteerd genieten dus van knoflook – ook voor knoflookpuristen.  

Lees meer

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links