Bio producten

ZUPPE

Zuppa rustica

“RUSTIEKE”, KLASSIEKE ITALIAANSE COMBINATIE VAN PREI EN AARDAPPEL!

Een maaltijdsoep met rijst, prei en aardappel. Prei en aardappel zijn in Italië een vaak gezien “rustiek” duo als het om eten gaat. Of het nou door pasta, rijst, over pizza of in de soep gaat. Door deze combinatie krijgt deze “rustieke” soep een romige structuur en smaak – eentje die misschien niet erg voor de hand ligt maar die je zeker opnieuw en opnieuw wilt beleven als je deze eenmaal geproefd hebt.  

Lees meer

Zuppa minestrone

VAN-ALLES-WAT-SOEP!

Wie kent deze soep niet? Iedere Italiaanse mama heeft zo haar eigen recept en afhankelijk van de regio waar de minestrone wordt gemaakt, wordt er rijst of pasta in verwerkt. Die van ons is uiteraard met de door familie Picco zelf geteelde rijst. “Minestra” betekent “soep” in het Italiaans en “minestrone” is het vergrootwoord ervan en betekent dus “grote soep.” Omdat er zoveel verschillende ingrediënten in zitten: naast rijst ook diverse peulvruchten, groenten en kruiden in het geval van familie […]

Lees meer

Zuppa della nonna

OMA’S ZUPPA – NIET ALLEEN VOOR OMA’S!

Vrij vertaald betekent dit “soep van oma” en deze Zuppa heeft deze naam niet voor niets. Oma Picco bewaakt de smaak en receptuur van alle risotto, farrotto, orzotto en zuppe die de familie maakt en deze zuppa is een oud bewaard familierecept op basis van rijst, bonen, linzen en erwten en verschillende groenten en kruiden.  

Lees meer

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links