Bio producten

FRUITDELICATESSEN

Délices de fruits – Mûres sauvages

WILD-WILDER-BRAAM. WILD EN DUS DE LEKKERSTE!

  Wildebras zocht en vond het potje: het potje van Délice de Mûres! Kleine wilde bramen, vol van smaak, geven net die extra kick aan deze Délice. Optimaal zoet gerijpt gaan de bramen samen met bramensap de cuisine van monsieur Antona in, om er getransformeerd tot een zoete lekkernij voor boterham, gebak èn bij een kaasplateau weer uit te komen.  

Lees meer

Délices de fruits – Fraise & clémentine

HUWELIJK VAN TYPISCHE CORSICAANSE MANDARIJNEN & ZOMERZOET AARDBEIEN!

  Wie GreenAge kent, weet waarschijnlijk wel dat wij van “anders dan anders” houden. Deze Délice is daar een typisch voorbeeld van: geen sinaasappel, geen mandarijn, geen citrus en geen aardbei. Maar een huwelijk van de typisch Corsicaanse clémentinemandarijn & Corsicaanse aardbeien. Voor nèt even anders en heel eerlijk…..misschien wel de lekkerste in ons assortiment! Tip: meerganenbroodje met rucola, belegen boeren kaas en een flinke lepel van deze Délice….jammie!  

Lees meer

Délices de fruits – Pêche & abricot

FLUWEELZACHT FRUIT VOOR EEN FLUWEELZACHTE TRAKTATIE!

  Abrikozenconfiture. Naast aardbeienconfiture de meest gegeten “smaak.” Als je daar nou eens perziken bij mengt en de confiture zoet met perzikensap? Dan krijg je toch een sublieme nieuwe variant op een oud vertrouwd & en altijd goed? Natuurlijk eet je deze fluweelzacht-zoete Délice bij het ontbijt of als vulling is zelf gebakken koekjes en taartjes, maar combineer ook eens met gebakken brie en geroosterde walnoten!  

Lees meer

Délices de fruits – Figue

MET MONSIEUR ANTONA’S EIGEN VIJGEN, VAN HOOG OP DE BERG VAN CÔTI CHIAVARIE!

  Vijgen zijn niet weg te denken uit het gemiddelde Franse voedingspatroon. Fransen eten gemiddeld genomen veel meer (vers) vijgen dan Nederlanders en dat geldt precies zo voor vijgenconfiture. Bij GreenAge snappen wij precies waarom de Fransen zo dol zijn op de smaak, geur en veelzijdigheid van vijgenconfiture. Want deze is overheerlijk op een croissantje of (geroosterde) boterham, maar daarnaast ook een fantastische metgezel van menig (Frans) kaasje of gedroogde rauwe ham. En wat dacht je van een lekker toetje […]

Lees meer

Délices de fruits – Fraise

CORSICAANSE ZOMERKONINKJES IN DE GEURIGSTE AARDBEIENCONFITURE OOIT!

  De aardbei. In het Latijn “Fragaria”, afgeleid van het woord “fragrans” oftewel: geurend. En die naam begrijpen wij volledig. Draai maar eens een potje Délices de fruits Fraise open: deze aardbeien “confiture” is gezoet met aardbeiensap en ruikt en smaakt daarom nog veel méér naar aardbeien dan de doorsnee versie (gezoet met suiker of druiven- en appelsap). Délice de Fraise is gemaakt van superrijpe en daardoor optimaal zoete Corsicaanse zomerkoninkjes en maakt van iedere croissant, beschuit en boterham een […]

Lees meer

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links