Bio producten

Winkels

GREENAGE KOOP JE BIJ

natudis_klein
Natudis
Natudis is leverancier van biologische en reformproducten in de Benelux. Het netwerk bestaat uit ca. 750 natuurvoedingswinkels en speciaalzaken, waaronder filialen van De Natuurwinkel. Voor locaties en adressen kijk je op deze locator.
marqt
Marqt
“Marqt is de plaats waar het allemaal bij elkaar komt. Andere ideeën over wat we eten.
Respect voor natuur, dieren en mensen.
Producten die met passie en verantwoordelijkheid worden gemaakt en waar een eerlijke prijs voor wordt betaald.
Eten dat dicht bij zijn oorsprong blijft.
Echt eten.”
 
Marqt heeft filialen in Amsterdam, Den Haag, Haarlem en Rotterdam, je vindt ze op:
www.marqt.com
gimsel
Gimsel
“Bij Gimsel maken we de bewuste keuze voor goed en gezond eten. Wat je dus ook kiest in de winkel, je kunt er zeker van zijn dat alle producten in je mand of kar goed zijn voor jou, anderen, dier en planeet. Bewust shoppen is bij ons een makkie. Gimsel staat voor een bepaalde ideologie en is daar trots op. Dit is de leidraad voor de manier waarop we in het leven staan en de manier waarop we zaken doen.”
 
adres:
Mariniersweg 9
3011 NB ROTTERDAM
tel:
010-4047342
website: www.gimselrotterdam.nl
landmarkt2
Landmarkt
“Bij Landmarkt vind je het lekkerste Vers. Ons vers komt direct van de boer, tuinder, slager, visboer en bakker. Zo van het land, zo uit de zee, zo uit de wei en zo uit de oven bij ons op de markt. Bij Landmarkt vind je de sfeer van de markt; gezellig en vol energie. Zo is er altijd wat te doen, te zien en te beleven. Onze vakmensen zijn lekkerbekken en staan je bij met raad en daad. Natuurlijk is er altijd wat te proeven!”
 
adres:
Schellingwouderdijk 339

1023 AS AMSTERDAM
tel:
020-4904333
website: www.landmarkt.nl
Olmenhorst-logo
Landgoed de Olmenhorst

“In het hart van de Randstad, centraal tussen Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag, ligt Landgoed De Olmenhorst. Hier, temidden van dit verstedelijkte gebied, vindt u een onverwachte oase van rust. Zodra u de statige oprijlaan opdraait, waant u zich in een andere wereld. Het pad leidt langs bloemrijke borders, monumentale gebouwen en, vooral, vele boomgaarden. Op dit landgoed woont en werkt de inmiddels vijfde generatie van de familie de Clercq.”
 
adres:
Lisserweg 481

2165 AS LISSERBROEK
tel:
0252-413165
website: www.olmenhorst.nl
schiphol
Schiphol
Bij alle GrabandFly verkooppunten – die je vindt aan het begin van alle pieren op de luchthaven – kun je onze noten en gedroogd fruit kopen. Een ‘to go’ locatie waar je nog snel wat kunt kopen als je onderweg bent naar je gate. Makkelijk en lekker voor onderweg!
Fair Taste Café: alles wat je hier koopt voldoet aan ten minste een van de volgende keurmerken:
Organic, Fairtrade, Local, Reclyclabe, Rainforest Alliance

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links